Ikke kategoriseret

Last Minute Rejser

SØG BILLIGSTE REJSE

Charterrejser er meget billigere når du flyver fra Hamburg Airport, du kan spare tusindvis af kroner på at købe din charterferie hos de tyske rejsebureauer der har afrejse fra Hamburg Airport.

Rejser fra Tyskland

Nedenstående finder du en lille introduktion til det at købe rejser med afrejse fra Tyskland og Hamburg.

Denne side vil komme til udelukkende at handle om charterrejser og flyrejser med afrejse fra Hamburg lufthavn.

Lufthavnens adresse:

Flughafenstrasse 1 – 3
22335 Hamburg

Hamburg Lufthavn består af 2 moderne terminaler, brede veje, masser af parkeringspladser og et henvisningssystem til parkering, som gør Hamburg Airport til en af de mest attraktive lufthavne i Europa.

Mellem de to terminaler ligger Airport Plaza som har direkte S-Bahn forbindelse til Hamborg by.

Til og fra Hamburg lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 8,5 km fra Hamburg centrum.
Til Hamburg centrum / hovedbanegården / hauptbahnhof med taxa (ca. 20,00 Euro / kr. 150)
Til Hamburg med S-Bahn S1. Ca. 25 min. til centralstationen Hamburg Hauptbahnhof og ca. 30 min. til centrum.

Kort over lufthavnen

hamburg_airport_terminaler

Rejs billigt fra Hamburg

Generelt er der penge at spare ved at lade årets ferierejse starte fra Tyskland, f.eks. Hamburg lufthavn. Ikke blot er der mange penge at spare, men udvalget af rejser og charterrejser er stort, dette betyder at der næsten altid er mulighed for at finde billige afbudsrejser blandt de mange tyske rejsebureauer der, for de flestes vedkommende, har kontorer i Hamburg Airport terminalerne. Hamburg er for øvrigt så stor en ”dansk” lufthavn at der er dansktalende servicepersonale ansat i højsæsonen.

Tyske rejsebureauer og rejsegarantifond

Når du køber rejser hos tyske rejseselskaber er du dækket af den tyske rejsegaranti ordning der i det store hele svarer til den danske rejsegaranti, dvs. at du er sikret hjemtransport i tilfælde af rejseselskabets konkurs, ligesom eventuel forudbetaling er sikret.

Tyske rejsebureauer, betingelser

Vær opmærksom på hos tyske rejsebureauer regnes første og sidste dag som rejsedage og du kan komme ud for at rejsetidspunkterne kan ændres, uden at dette afstedkommer kompensation, dette kan du checke ved det enkelte rejseselskab da disses bestemmelser ikke nødvendigvis er ens. En anden ting du skal være opmærksom på er betingelserne for hvis du vil annullere købet, igen her skal du checke det enkelte rejseselskabs betingelser, under alle omstændigheder anbefales det at du tegner en afbestillings og sygdoms forsikring.

Charterrejser og ferie fra Hamburg

Som udgangspunkt tilbydes rejser i henhold til kataloger, tyskere bestiller i højere grad end danskere deres ferierejser i god tid og charterrejser er stadig en meget stor industri i Tyskland. Klik her for at komme til søgemaskine der viser dig charterrejser med afrejse fra Hamburg.

All inclusive rejser fra Hamburg

Dette begreb er nøjagtigt lige så populært og udbredt i Tyskland som det er i Danmark. Ingen overraskelser på ferien med store uforudsete udgifter til mad og drikke – og is, naturligvis. Hvis du vil se priser på All Inclusive rejser fra Hamburg kan du klikke på linket her til søgemaskine med all inclusive rejser.

Billige afbudsrejser fra Hamburg

Næste trin i kæden er når rejserne annonceres som afbudsrejser, her er der penge at spare i forhold til de oprindelige rejsepriser der står i kataloger. Også for afbudsrejser fra Hamburg er der en søgemaskine der checker øjeblikkets udbud, denne søgemaskine kan du komme til på linket her.

Last minute rejser fra Hamburg

Efterhånden som afrejsedagen nærmer sig bliver eventuelle overskydende rejser af rejsebureauerne sat på listen over det der kaldes last minute rejser, det er her du kan gøre de allerbedste køb.

Vejen til Hamburg lufthavn

Så langt, så godt. Nu har du fået købt rejsen og du skal til at tage af sted. Nu skal du først til Hamburg, her er flere muligheder.

I egen bil

Vælger du at køre i egen bil til Hamburg skal du naturligvis bruge noget parkering til bilen mens du er på ferie. Det kan anbefales på det kraftigste at bestille parkering inden du kører til lufthavnen, specielt i højsæsonen er der ofte mangel på parkeringspladser.

Med bus fra Jylland og Sjælland

Tidligere var det Abildskou busser der drev ruten fra Århus, Vejel og Kolding til Hamburg, mens Eurolines kørte fra København til Hamburg, tingene ændrer sig i denne verden, fra Århus, Vejle og Kolding er det nu Flixbus der kører busserne og ligeså er det på ruten fra København til Hamburg, du kan se de aktuelle køreplaner for busserne og de aktuelle billetpriser på website.

Med tog fra Jylland og Sjælland

Der er mange togforbindelser til Hamburg både fra Ålborg, Århus, Vejle, Fredericia og der er direkte togforbindelse fra København til Hamburg mange gange dagligt. Togene bringer dig i første omgang til Hamburg hovedbanegård hvorfra der er masser af S togs forbindelser til lufthavnen.

Back to top button
Close
Close